Dyemansion släpper färgglad palett

Den nya färgpaletten innehåller 17 kulörer.

Den nya färgpaletten innehåller 17 kulörer. Foto via Dyemansion

Dyemansion släpper 17 nya färger för gråa delar, 3d-printade med HP Multi Jet Fusion i materialet PA12. 

Den tyska efterbehandlingsleverantören Dyemansion har tagit fram 17 nya färger för infärgning av gråa delar. Färgerna kan användas för delar tillverkade med HP:s Multi Jet Fusion process, i materialet polyamid 12.

– Antalet HP-system växer på marknaden och våra kunders efterfrågan på livliga färger för deras gråa delar har varit stor, säger Kai Witter, Chief customer officer på Dyemansion.

Enligt företaget har färgvalen hittills varit få för infärgning av gråa komponenter, till skillnad från vita. Det har främst funnits mörkare färger som alternativ.

 

 

Nya användningsområden

Den nya färgpaletten innehåller allt från gråa och svarta toner till blåa och röda färger. Den kommer också med gröna och turkosa toner samt gula och rosa.

Enligt Dyemansion kommer de nya färgerna öppna upp för nya användningsområden. Bland annat för konsumentvaror, inom ortopedi och inom fordonsindustrin.

Släpps i juli

Färgerna släpps på marknaden i juli 2020. För kunder kommer de nya färgerna inte att kräva några mjukvaruppdateringar eller en DM60-hårdvara, skriver Dyemansion i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.