Elmia släpper mässnyheter på nätet

Text:Hanna Jangenfeldt
PUBLICERAD: 2 juni 2020
Markus Börrisson som bland annat projektleder Elmia 3D. 
Markus Börrisson, projektledare för Elmia Produktionsmässor. 

Vårens produktionsmässor på Elmia i Jönköping får nya datum samtidigt som arrangören meddelar att de kommer släppa mässnyheter på nätet. 

Elmias stora produktionsmässor, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Plåt, Elmia Polymer och Elmia 3D, skulle hållits i mitten av maj. Nu har nya datum satts till våren 2022, den 10–13 maj. Men för att de som planerat att besöka mässorna i år inte ska gå miste om vad som skulle ha visats, kommer mässarrangören dela med sig av nyheter på nätet.

Nyheter inom 3d-printing

– Vi kommer att löpande släppa nyheter och aktiviteter som våra utställare skulle ha visat i sin monter. Även aktiviteter som skulle ske centralt på mässan. Givetvis kommer även 3d-print företagen vara representerade, säger Markus Börrisson som projektleder Elmia Produktionsmässor.

Följ via hashtagg

Inom 3d-printing ligger det redan uppe nyheter om företag som Renishaw, Dustcontrol och DMG Mori. De som är intresserade kan följa nyheterna under hashtaggen #elmiaproduktionsmässor2020 eller läsa nyheter direkt på Elmias hemsida.

 

Läs vidare

Nano Dimension förvärvar Desktop Metal

Förvärvsturerna har varit många kring Desktop Metal, Nano Dimension, 3D Systems och Stratasys. Nu står det i alla fall klart att Nano Dimension och Desktop Metal kommit överens om en sammanslagning.
Ric-Fulop

Formnext Awards ska hylla talangerna inom AM

Formnext vill lyfta fram talanger och innovativa idéer inom AM, men inte bara bland start-ups. Därför har Formnext Start-up Challenge utökats med ytterligare fem tävlingskategorier under det gemensamma namnet Formnext Awards. 
Formnext-entre

Printar korallrev och parkourbana till SM

Concrete Print byggde för ett par år sedan det första 3D-printade huset i Sverige. Sedan dess har Tumba-företaget fått flera andra uppdrag att printa med betong, som nu senast fundament för att rädda Sveriges sista korallrev och en parkourbana till SM-veckan i Västerås. 
Concrete Print 1

3D-printade komponenter i nya Apple Watch

En rapport från TF International Securities analytiker Ming-Chi Kuo indikerar att nya smartklockor från Apple Inc. kommer att innehålla 3D-printade metallkomponenter.
applewatch

Senaste nytt

Nano Dimension förvärvar Desktop Metal

Förvärvsturerna har varit många kring Desktop Metal, Nano Dimension, 3D Systems och Stratasys. Nu står det i alla fall klart att Nano Dimension och Desktop Metal kommit överens om en sammanslagning.
Ric-Fulop

Prusa släpper industriell 3D-skrivare

Enligt Prusa Researchs grundare Josef Prusa startade han bolaget med ambitionen att demokratisera 3D-printing och göra det tillgängligt för fler. Något man får säga att han lyckats med. Nu vill han göra samma resa med industriell 3D-print.
Prusa HT90 1

Formnext Awards ska hylla talangerna inom AM

Formnext vill lyfta fram talanger och innovativa idéer inom AM, men inte bara bland start-ups. Därför har Formnext Start-up Challenge utökats med ytterligare fem tävlingskategorier under det gemensamma namnet Formnext Awards. 
Formnext-entre

Printar korallrev och parkourbana till SM

Concrete Print byggde för ett par år sedan det första 3D-printade huset i Sverige. Sedan dess har Tumba-företaget fått flera andra uppdrag att printa med betong, som nu senast fundament för att rädda Sveriges sista korallrev och en parkourbana till SM-veckan i Västerås. 
Concrete Print 1