Elmia släpper mässnyheter på nätet

Markus Börrisson som bland annat projektleder Elmia 3D. 

Markus Börrisson, projektledare för Elmia Produktionsmässor. 

Vårens produktionsmässor på Elmia i Jönköping får nya datum samtidigt som arrangören meddelar att de kommer släppa mässnyheter på nätet. 

Elmias stora produktionsmässor, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Plåt, Elmia Polymer och Elmia 3D, skulle hållits i mitten av maj. Nu har nya datum satts till våren 2022, den 10–13 maj. Men för att de som planerat att besöka mässorna i år inte ska gå miste om vad som skulle ha visats, kommer mässarrangören dela med sig av nyheter på nätet.

Nyheter inom 3d-printing

– Vi kommer att löpande släppa nyheter och aktiviteter som våra utställare skulle ha visat i sin monter. Även aktiviteter som skulle ske centralt på mässan. Givetvis kommer även 3d-print företagen vara representerade, säger Markus Börrisson som projektleder Elmia Produktionsmässor.

Följ via hashtagg

Inom 3d-printing ligger det redan uppe nyheter om företag som Renishaw, Dustcontrol och DMG Mori. De som är intresserade kan följa nyheterna under hashtaggen #elmiaproduktionsmässor2020 eller läsa nyheter direkt på Elmias hemsida.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Generas system säkrar stegen

Genera, en österrikiskt tillverkare av 3d-skrivare, lanserar två nya maskiner för utskrift och efterbearbetning. – Vi vill inte att våra kunder ska behöva köpa fem olika maskiner för att få det arbetsflöde som behövs för att tillverka deras delar, säger Klaus Stadlmann, grundare av Genera.

Publicerat av: