Ultimaker poddar om 3d-printing

Matt Griffin, Director of Community Development på Ultimaker, är rösten som leder Ultimakers nya podcast.

3d-skrivartillverkaren Ultimaker pratar additiv tillverkning i nya podcasten “Talking Additive”. Nu finns sex avsnitt tillgängliga.

Ultimaker, som tillverkar 3d-skrivare i skrivbordsmodeller, har startat en podcast. Podcasten leds av Matt Griffin, Director of Community Development på Ultimaker, som tillsammans med gäster från Ultimakers nätverk ska diskutera hur man kan använda sig av additiv tillverkning inom olika områden i dag.

Ger insikt

– Vi är glada över att lansera Talking Additive och att kunna erbjuda en ny kanal som ger insikt i 3d-utskrifters positiva inverkan på företag runt om i världen, säger Nano Campos, marknadschef på Ultimaker och fortsätter:

– Vår nya podcast är tänkt att fira framgångshistorier och dela kunskap om alla relevanta aspekter inom 3d-printing så som hårdvara, programvara och material.

Matthew Forrester från Loreal, Danielle Glasbergen-Benning från DSM och Paul Heiden från Ultimaker är några av deltagarna i podcasten Talking Additive.

Matthew Forrester från Loreal, Danielle Glasbergen-Benning från DSM Additive Manufacturing och Paul Heiden från Ultimaker är några av deltagarna i podcasten Talking Additive.

Sex avsnitt ute

hemsidan för Talking Additive finns nu sex avsnitt tillgängliga. Matt Griffin frågar bland annat ut Matthew Forrester från Loreal, Danielle Glasbergen-Benning från DSM Additive Manufacturing och med experter från Ultimaker om framtidens 3d-printing.

Ultimakers svenska återförsäljare är bland annat 3D Verkstan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


3d-printing till kaffet

Replique och Miele har inlett ett samarbete om att producera 3d-printade tillbehör. Repliques 3d-utskriftsplattform har integrerats i Mieles webbutik, vilket möjliggör till exempel produktion i så lite som ett exemplar, och snabb och kostnadseffektiv tillgång till marknaden.

Publicerat av: