Markera mera i Deep Space

Wematters mjukvara Deep Space för 3d-utskrifter får ny funktion för att markera flera objekt samtidigt.

I den senaste uppdateringen av 3d-skrivarföretaget Wematters mjukvara Deep Space 2.0, som 3dp skrivit om tidigare, tillkom en funktion för att lättare duplicera objekt och skriva ut flera kopior av samma modell. Mjukvaran fungerar för Wematters SLS 3d-skrivare Gravity.

Med den nya funktionen kommer man nu kunna markera flera objekt att jobba med samtidigt, som gör det lättare att justera. Nedan kan du se hur man går tillväga för att använda den nya funktionen. Mer information finns på Wematters hemsida.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Sjukhus 3d-printar inför
implantat

På Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg pågår just nu ett projekt där neurokirurgerna använder 3d-printade skallbensmallar för att ta fram implantat. – Genom att ha tillgång till 3d-skrivare kan vi själva styra processen och tillverkningen, säger Charlotte Stor Swinkels, medicinteknisk civilingenjör.

Publicerat av: 

Generas system säkrar stegen

Genera, en österrikiskt tillverkare av 3d-skrivare, lanserar två nya maskiner för utskrift och efterbearbetning. – Vi vill inte att våra kunder ska behöva köpa fem olika maskiner för att få det arbetsflöde som behövs för att tillverka deras delar, säger Klaus Stadlmann, grundare av Genera.

Publicerat av: