Markera mera i Deep Space

Wematters mjukvara Deep Space för 3d-utskrifter får ny funktion för att markera flera objekt samtidigt.

I den senaste uppdateringen av 3d-skrivarföretaget Wematters mjukvara Deep Space 2.0, som 3dp skrivit om tidigare, tillkom en funktion för att lättare duplicera objekt och skriva ut flera kopior av samma modell. Mjukvaran fungerar för Wematters SLS 3d-skrivare Gravity.

Med den nya funktionen kommer man nu kunna markera flera objekt att jobba med samtidigt, som gör det lättare att justera. Nedan kan du se hur man går tillväga för att använda den nya funktionen. Mer information finns på Wematters hemsida.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.