Markera mera i Deep Space

Wematters mjukvara Deep Space för 3d-utskrifter får ny funktion för att markera flera objekt samtidigt.

I den senaste uppdateringen av 3d-skrivarföretaget Wematters mjukvara Deep Space 2.0, som 3dp skrivit om tidigare, tillkom en funktion för att lättare duplicera objekt och skriva ut flera kopior av samma modell. Mjukvaran fungerar för Wematters SLS 3d-skrivare Gravity.

Med den nya funktionen kommer man nu kunna markera flera objekt att jobba med samtidigt, som gör det lättare att justera. Nedan kan du se hur man går tillväga för att använda den nya funktionen. Mer information finns på Wematters hemsida.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Fler talare klara för AM-dagen

Hur hållbart är det egentligen att 3d-printa med plastmaterial? Vilka möjligheter finns med bioprinting i framtiden? Och kan additiv tillverkning med metall någonsin bli lika enkelt som vanliga utskrifter av papper? Det är något av det som kommer avhandlas under AM-dagen den 7 december.

Publicerat av: 

Köper resterande aktier i Xaar 3D

3d-skrivartillverkaren Stratasys skriver i ett pressmeddelande att de har köpt alla återstående aktier i Xaar 3D. Detta kommer att ytterligare påskynda företagets tillväxt inom 3d-printing för produktionsändamål. Stratasys ägde sedan tidigare 45 procent av Xaar 3D.

Publicerat av: 

Marknaden pekar uppåt igen

Additiv tillverkning med polymerer och metaller går mot historiska höjder. Det visar en ny rapport från det amerikanska marknadsanalysföretaget SmarTech Analysis. Siffror från andra kvartalet 2021 visar på nivåer som är högre än före pandemin.

Publicerat av: