Elmia Subcontractor flyttas

Lotta Frenssen, vd på Elmia AB.

Lotta Frenssen, vd på Elmia AB.

Den stora industrimässan för underleverantörer, Elmia Subcontractor, flyttas fram till 2021. Detta till följd av coronapandemin.

Industrimässan Elmia Subcontractor i Jönköping flyttas fram till 2021. Enligt Elmia har beslutet tagits i samråd med utställare och samarbetspartners. Istället kommer mässan genomföras 9–12 november 2021.

Inga andra alternativ

– Vi befinner oss i en mycket svåranalyserad situation och rådande läge ger oss tyvärr inte några andra alternativ än att fortsätta fokusera på att ställa om, säger Lotta Frenssen, vd, Elmia AB:

– Vi har försökt hålla kvar genomförandedatumen så länge som möjligt men stora fackmässor kräver lång framförhållning, vilket innebär att vi nu tvingas ta beslutet att Elmia Subcontractor 2020 inte kommer kunna genomföras.

Skulle bli en viktig mässa

Teamet bakom mässan arbetar med att skapa andra möjligheter i år för att skapa kontakter och affärer. Mer information ska komma, enligt Elmia.

– Vi vet hur viktig mässan är och det är många som uttryckt att årets Elmia Subcontractor skulle blivit den viktigaste någonsin, därför känns det extra tråkigt att inte kunna genomföra årets mässa som planerat, berättar Helena Åhs, Mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Sjukhus 3d-printar inför
implantat

På Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg pågår just nu ett projekt där neurokirurgerna använder 3d-printade skallbensmallar för att ta fram implantat. – Genom att ha tillgång till 3d-skrivare kan vi själva styra processen och tillverkningen, säger Charlotte Stor Swinkels, medicinteknisk civilingenjör.

Publicerat av: 

Generas system säkrar stegen

Genera, en österrikiskt tillverkare av 3d-skrivare, lanserar två nya maskiner för utskrift och efterbearbetning. – Vi vill inte att våra kunder ska behöva köpa fem olika maskiner för att få det arbetsflöde som behövs för att tillverka deras delar, säger Klaus Stadlmann, grundare av Genera.

Publicerat av: