Elmia Subcontractor flyttas

Lotta Frenssen, vd på Elmia AB.

Lotta Frenssen, vd på Elmia AB.

Den stora industrimässan för underleverantörer, Elmia Subcontractor, flyttas fram till 2021. Detta till följd av coronapandemin.

Industrimässan Elmia Subcontractor i Jönköping flyttas fram till 2021. Enligt Elmia har beslutet tagits i samråd med utställare och samarbetspartners. Istället kommer mässan genomföras 9–12 november 2021.

Inga andra alternativ

– Vi befinner oss i en mycket svåranalyserad situation och rådande läge ger oss tyvärr inte några andra alternativ än att fortsätta fokusera på att ställa om, säger Lotta Frenssen, vd, Elmia AB:

– Vi har försökt hålla kvar genomförandedatumen så länge som möjligt men stora fackmässor kräver lång framförhållning, vilket innebär att vi nu tvingas ta beslutet att Elmia Subcontractor 2020 inte kommer kunna genomföras.

Skulle bli en viktig mässa

Teamet bakom mässan arbetar med att skapa andra möjligheter i år för att skapa kontakter och affärer. Mer information ska komma, enligt Elmia.

– Vi vet hur viktig mässan är och det är många som uttryckt att årets Elmia Subcontractor skulle blivit den viktigaste någonsin, därför känns det extra tråkigt att inte kunna genomföra årets mässa som planerat, berättar Helena Åhs, Mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


3D-skanning avslöjar krigsbrott

3D-skanningföretaget Artec 3D har inlett ett samarbete med avdelningen för mänskliga rättigheter vid den nationella polisen i Ukraina. Detta för att dokumentera krigsförbrytelser i landet. Samarbetet presenterades i samband med en presskonferens i Luxembourg, där Artec 3D har sin hemvist. Genom 3D-skanning kan polisen samla in bevis för krigsförbrytelser, brott mot mänskligheten och folkmord som […]

Publicerat av: 

Nedslag under AM Summit

Heldagskonferensen AM Summit i Köpenhamn den 7 september samlade framför allt den danska AM-branschen, men även nordiska och internationella besökare. 3dp.se kikade in i montrarna hos några av de svenska utställarna för att höra vad besökarna var mest nyfikna på. 

Publicerat av: