Elmia Subcontractor flyttas

Lotta Frenssen, vd på Elmia AB.

Lotta Frenssen, vd på Elmia AB.

Den stora industrimässan för underleverantörer, Elmia Subcontractor, flyttas fram till 2021. Detta till följd av coronapandemin.

Industrimässan Elmia Subcontractor i Jönköping flyttas fram till 2021. Enligt Elmia har beslutet tagits i samråd med utställare och samarbetspartners. Istället kommer mässan genomföras 9–12 november 2021.

Inga andra alternativ

– Vi befinner oss i en mycket svåranalyserad situation och rådande läge ger oss tyvärr inte några andra alternativ än att fortsätta fokusera på att ställa om, säger Lotta Frenssen, vd, Elmia AB:

– Vi har försökt hålla kvar genomförandedatumen så länge som möjligt men stora fackmässor kräver lång framförhållning, vilket innebär att vi nu tvingas ta beslutet att Elmia Subcontractor 2020 inte kommer kunna genomföras.

Skulle bli en viktig mässa

Teamet bakom mässan arbetar med att skapa andra möjligheter i år för att skapa kontakter och affärer. Mer information ska komma, enligt Elmia.

– Vi vet hur viktig mässan är och det är många som uttryckt att årets Elmia Subcontractor skulle blivit den viktigaste någonsin, därför känns det extra tråkigt att inte kunna genomföra årets mässa som planerat, berättar Helena Åhs, Mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Nya rön kan få flyget att lyfta

Möjligheterna för flyg- och energiindustrin att använda additiv tillverkning har tidigare varit begränsade. Detta eftersom komponenter i hårda material inte levt upp till de höga kvalitetskraven. Ny forskning från Högskolan Väst visar att rätt efterbehandling kan öka komponenternas tillförlitlighet. Något som kan spara både tid och pengar.

Publicerat av: