Lokala 3d-utskrifter i fokus för nystartad servicebyrå

Lisa Antonsson, vd på den nystartade servicebyrån AM Printservice.

Lisa Antonsson, vd på den nystartade servicebyrån AM Printservice.

AM Printservice är en nystartad servicebyrå som genom en online-plattform ska öka tillgängligheten av 3d-utskrifter för företagskunder lokalt. Vi ser en stor efterfrågan på lokalproduktion, säger företagets vd Lisa Antonsson. 

Fokus på lokal etablering och högkvalitativa 3d-utskrifter. Det är den helt nystartade servicebyrån AM Printservice affärsidé. Målet är att göra 3d-utskrifter tillgängliga för fler genom att verka lokalt, samt minska leveranstider och avstånd.

– Vi vill sälja utskrifter helt enkelt och via en digital plattform kan kunden få fram en offert direkt, berättar vd:n Lisa Antonsson.

Fler orter i sikte

I den nya plattformen kan kunden ladda upp en fil och direkt få veta kostnaden för sin framtida 3d-utskrift. Detta baserat på material, efterbearbetning, leveranstid och volym. Ordern placeras därefter direkt i plattformen och när utskriften är färdig kan den antingen hämtas upp på plats eller skickas till kunden.

Till en början kommer företaget hålla till i Linköping och Västervik, men planen är att så småningom expandera till andra delar i Sverige.

– Utifrån efterfrågan kommer vi att ställa ut fler 3d-skrivare och vi har redan flera orter planerade. Det är jättespännande, säger Lisa Antonsson.

Multi Jet Fusion i fokus

Produktionsmetoderna kommer främst att vara Multi Jet Fusion och metall. Är du mer nyfiken på AM Printservice så kan du besöka deras hemsida här.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.