Digital konferens om läget i branschen

Under den digitala konferensen Unlock AM LIVE kommer olika aktörer i branschen bland annat att prata om fördelarna med 3d-printing och var branschen är påväg. Foto: Pressbild

Den amerikanska tillverkaren av maskiner för efterbehandling, Post Process Technologies, bjuder in till den digitala konferensen Unlock AM LIVE, den 15–16 september 2020. Nu är registreringen öppen. 

Den 15–16 september arrangerar Post Process Technologies den digitala konferensen Unlock AM LIVE. Under dagarna får deltagarna möjlighet att nätverka, samarbeta med andra i branschen och dela information. Det kommer också hållas ett antal webbinarier, live demonstationer och paneler.

Kända aktörer deltar

Några av aktörerna som kommer att delta från den additiva tillverkningsbranschen är EOS, LINK3D, Protolabs, Henkel och Jabil. Även aktörer från andra områden kommer delta så som Siemens, Ford och Google.

Mer information och registrering

Mer information om konferensen hittar du här. Notera att tiderna som gäller är i Eastern Time, som är tidszonen för USA:s och Kanadas östkust.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Sjukhus 3d-printar inför
implantat

På Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg pågår just nu ett projekt där neurokirurgerna använder 3d-printade skallbensmallar för att ta fram implantat. – Genom att ha tillgång till 3d-skrivare kan vi själva styra processen och tillverkningen, säger Charlotte Stor Swinkels, medicinteknisk civilingenjör.

Publicerat av: 

Generas system säkrar stegen

Genera, en österrikiskt tillverkare av 3d-skrivare, lanserar två nya maskiner för utskrift och efterbearbetning. – Vi vill inte att våra kunder ska behöva köpa fem olika maskiner för att få det arbetsflöde som behövs för att tillverka deras delar, säger Klaus Stadlmann, grundare av Genera.

Publicerat av: