Massivit vill växa i Europa

Massivits vd Erez Zimerman med sin 3d-printade tvilling, producerad i företagets Massivit 1800.

Massivits vd Erez Zimerman med sin 3d-printade tvilling, producerad i företagets Massivit 1800.

Den israeliska tillverkaren av stora 3d-skrivare, Massivit 3D Printing Technologies, har inlett ett nytt partnerskap för att slå sig in på marknaden i Storbritannien och Irland.

Massivit 3D Printing Technologies inleder ett partnerskap med Solid Print3D, en brittisk leverantör av 3d-utskriftslösningar. Via Solid Print3D ska Massivits lösningar distribueras i Storbritannien och på Irland. Detta är enligt Massivit själva ett viktigt steg de ska växa sig allt starkare i Europa.

Fokus inom vissa områden

Samtidigt går Massivit ut med informationen att de kommer satsa inom segmenten fordon, marin, arkitektur och energileverantörer.

– Vi är glada över att etablera detta partnerskap med Solid Print3D, en etablerad leverantör av omfattande lösningar och tjänster för 3d-utskrift, kommenterar Erez Zimerman, vd på Massivit.

Solid Print3D ska marknadsföra Massivit i Storbritannien och på Irland. Foto: Solid Print3D

Arrangerar virtuella demonstrationer

Solid Print3D kommer att samarbeta med Massivit under de kommande månaderna för att ordna olika webbinarier och virtuella demonstrationer.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Sjukhus 3d-printar inför
implantat

På Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg pågår just nu ett projekt där neurokirurgerna använder 3d-printade skallbensmallar för att ta fram implantat. – Genom att ha tillgång till 3d-skrivare kan vi själva styra processen och tillverkningen, säger Charlotte Stor Swinkels, medicinteknisk civilingenjör.

Publicerat av: 

Generas system säkrar stegen

Genera, en österrikiskt tillverkare av 3d-skrivare, lanserar två nya maskiner för utskrift och efterbearbetning. – Vi vill inte att våra kunder ska behöva köpa fem olika maskiner för att få det arbetsflöde som behövs för att tillverka deras delar, säger Klaus Stadlmann, grundare av Genera.

Publicerat av: