Stratasys möter kunder digitalt

 

Stratasys arrangerar en virtuell konferens den 6–7 oktober. Under dagarna kommer det hållas både presentationer och live demonstrationer. 

Under två dagar i oktober, 6–7, kommer 3d-skrivartillverkaren Stratasys att hålla i sin första virtuella konferens. The Additive Manufacturing Virtual Conference by Stratasys 2020 ger möjligheten för deltagaren att själv bestämma vilka delar av konferensen hen vill ta del av.

Presentationer och live demos 

Presentationer kommer hållas om bland annat hur den additiva tekniken har lyfts fram i samband med utvecklingen av covid-19, hur man kan 3d-printa i fullfärg med företagets senaste 3d-skrivare, hur man kan 3d-printa anatomiska modeller med mera.

Det kommer också hållas live demonstrationer av Stratasys olika maskiner. Bland annat kommer deras PolyJet Systems och FDM-system att visas.

Mer information

Mer information med hela programmet samt registrering hittar du här. Företagets svenska återförsäljare är Protech.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


3d-printing till kaffet

Replique och Miele har inlett ett samarbete om att producera 3d-printade tillbehör. Repliques 3d-utskriftsplattform har integrerats i Mieles webbutik, vilket möjliggör till exempel produktion i så lite som ett exemplar, och snabb och kostnadseffektiv tillgång till marknaden.

Publicerat av: