Stratasys möter kunder digitalt

 

Stratasys arrangerar en virtuell konferens den 6–7 oktober. Under dagarna kommer det hållas både presentationer och live demonstrationer. 

Under två dagar i oktober, 6–7, kommer 3d-skrivartillverkaren Stratasys att hålla i sin första virtuella konferens. The Additive Manufacturing Virtual Conference by Stratasys 2020 ger möjligheten för deltagaren att själv bestämma vilka delar av konferensen hen vill ta del av.

Presentationer och live demos 

Presentationer kommer hållas om bland annat hur den additiva tekniken har lyfts fram i samband med utvecklingen av covid-19, hur man kan 3d-printa i fullfärg med företagets senaste 3d-skrivare, hur man kan 3d-printa anatomiska modeller med mera.

Det kommer också hållas live demonstrationer av Stratasys olika maskiner. Bland annat kommer deras PolyJet Systems och FDM-system att visas.

Mer information

Mer information med hela programmet samt registrering hittar du här. Företagets svenska återförsäljare är Protech.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Sjukhus 3d-printar inför
implantat

På Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg pågår just nu ett projekt där neurokirurgerna använder 3d-printade skallbensmallar för att ta fram implantat. – Genom att ha tillgång till 3d-skrivare kan vi själva styra processen och tillverkningen, säger Charlotte Stor Swinkels, medicinteknisk civilingenjör.

Publicerat av: 

Generas system säkrar stegen

Genera, en österrikiskt tillverkare av 3d-skrivare, lanserar två nya maskiner för utskrift och efterbearbetning. – Vi vill inte att våra kunder ska behöva köpa fem olika maskiner för att få det arbetsflöde som behövs för att tillverka deras delar, säger Klaus Stadlmann, grundare av Genera.

Publicerat av: