AM Printservice växer med nytt samarbete

Anette Therén, marknadschef på Prodelox, och Lisa Antonsson, vd på AM Printservice.

Anette Therén, marknadschef på Prodelox, och Lisa Antonsson, vd på AM Printservice.

AM Printservice inleder ett nytt samarbete tillsammans med Prodelox. Företaget installerar också en ny produktionsenhet i Linköping för att erbjuda kunder lokalt tillverkade 3d-utskrifter.

Den nystartade servicebyrån AM Printservice, som 3dp skrivit om tidigare, har tillsammans med produktutvecklingsbyrån Prodelox i Linköping inlett ett samarbete kring produktutveckling och framställning av avancerade geometrier lokalt i Linköping.

Företagen ser båda en stark tillväxt inom just användningen av professionellt framtagna 3d-utskrifter och ska tillsammans erbjuda lokal tillverkning.

AM Printservice, som i dag har en produktionsenhet i Västervik, har nyligen installerat en ny produktionsenhet i Linköping. Det gäller en HP 4200 Multi Jet Fusion 3d-skrivare. Genom den kan kunder via en online-plattform beställa vad de önskar att få 3d-printat.

Både Anette Therén, marknadschef på Prodelox och Lisa Antonsson, vd på AM Printservice ser fram emot samarbetet och vad de nu kommer kunna erbjuda sina kunder lokalt.

HP:s HP 4200 Multi Jet Fusion. Foto: Pressbild

HP 4200 Multi Jet Fusion. Foto: Pressbild

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.