3DVerkstan och Autodesk i nytt samarbete

Det nya samarbetet mellan 3DVerkstan och Autodesk introduceras med ett webbinarium den 8 oktober. Foto: Autodesk

Det nya samarbetet mellan 3DVerkstan och Autodesk introduceras med ett webbinarium den 8 oktober. Foto: Autodesk

3DVerkstan och Autodesk har under september 2020 inlett ett nytt samarbete. För att introducera samarbetet bjuder de nu in till ett webbinarium den 8 oktober om programvaran Fusion 360.

3DVerkstan ingår ett samarbete med mjukvaruvaruleverantören Autodesk. 3DVerkstan kommer att tillhandahålla licenser, utbildning och support kring CAD/CAM-molnlösningen Fusion 360.

Först i Sverige

På sin hemsida skriver 3DVerkstan att de är mycket glada och stolta över att bli Sveriges första certifierade Fusion 360 partner.

– Vi är extra glada över att kunna rivstarta med ett spännande webbinarium den 8 oktober samt ett fantastiskt erbjudande med hela 40 procent rabatt på licenser fram till den 16 oktober. Detta erbjudande gäller även vid köp av våra unika kurspaket, skriver 3DVerkstan på sin hemsida.

Även Autodesk är glada för det nya partnerskapet och kommer även att vara en del av webbinariet.

– Autodesk är väldigt glada att ingå partnerskap med 3DVerkstan Nordic AB då de erbjuder ett brett spektrum av tjänster för den additiva tillverkningsindustrin och Fusion 360 är den perfekta design-till-tillverknings-plattformen för de som arbetar inom 3d-printområdet, säger Alex Willingham, Director of Worldwide Fusion 360 Sales på Autodesk.

Djupdyk i programvara

Webbinariet sker via videoplattformen Zoom och innehåller bland annat en genomgång av Fusion 360, information om 3DVerkstans nya kursutbud i Fusion 360, hur projektet #3DVFaceshield designades i Fusion 360 med mera.

Hela programmet med ämnen och talare samt anmälan till webbinariet hittar du på 3DVerkstans hemsida.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Freemelt siktar mot toppen

På bara ett år har personalstyrkan på svenska Freemelt fördubblats. Omsättningen har också skjutit i höjden på kort tid. I höstas började Daniel Gidlund som ny vd på företaget och en första viktig uppgift blir att undvika växtvärk – parallellt med fortsatt höga tillväxtambitioner.

Publicerat av: