Digital konferens lockade i Norden

Therese Bergstrandh, marknadsansvarig på Protech som är Stratays svenska återförsäljare.

Therese Bergstrandh, marknadsansvarig på Protech som är Stratays svenska återförsäljare. Foto: Protech

Den 6–7 oktober arrangerade Stratasys sin första digitala konferens, The Additive Manufacturing Virtual Conference 2020. Enligt företagets svenska återförsäljare Protech lockade konferensen många deltagare från Norden.

Under konferensen The Additive Manufacturing Virtual Conference 2020, som hölls av 3d-skrivartillverkaren Stratasys, fick deltagarna ta del av live demos av 3d-skrivare i Tjeckien, Belgien och England, branschinriktade presentationer och djupdykningar för Stratasys skrivaranvändare.

– Det var fantastiskt att se ett så stort, genuint intresse för The Additive Manufacturing Virtual Conference. Vi hade över 1 000 registrerade deltagare som ville lyssna på Stratasys expertis och våra innovativa kunder, säger Justin Cunningham på Stratasys.

Livsviktig industri
Justin Cunningham på Stratasys. Foto: Pressbild

Justin Cunningham på Stratasys. Foto: Pressbild

Enligt Stratasys och Protech är den nordiska tillverkningsindustrin livsviktig och det krävs mer konkurrenskraftiga spetsföretag, innovationer och kompetens.

– Trots att stora delar av världen ligger under restriktioner på grund av covid-19, visar detta på att vi fortfarande kan knyta samman, lära oss och dela kunskap om hur additiv tillverkning kan göra skillnad. Det visar även att Stratasys och Protech håller igång som vanligt för att möta nya kunder och ge digitala demos av 3d-skrivare, berättar Justin Cunningham.

Stärker digital närvaro

Även Protech arbetar med att stärka den digitala närvaron, både via sociala medier och genom att hålla i digitala presentationer live från sina kundcenter.

– Rent tekniskt kan det vara en utmaning att genomföra digitala presentationer och live-demos utan störningar. Stratasys visade att det är fullt möjligt att göra presentationer i en mycket större och avancerad utsträckning, och jag är riktigt imponerad över deras genomförande, säger Therese Bergstrandh, marknadsansvarig på Protech och fortsätter:

– Sedan är det extra roligt att vi hade så pass många deltagare med på konferensen från Norden, något som indikerar att nordiska användare är positiva till den här sortens digitala presentationer. Helt klart något våra prospect och kunder kommer se mer av i framtiden.

Kunskap i efterhand

Protechs hemsida finns det länkar till delar av Stratasys digitala konferens för den som vill ta del av innehållet i efterhand.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.