Industrimässa flyttar till nätet

Elmia Subcontractor Connect 2020. Så heter Elmias nya digitala mötesplats som ska äga rum 10–13 november, istället för industrimässan Elmia Subcontractor. – Det finns ett stort behov och en stark önskan bland våra utställare och besökare att träffas, säger Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Den 10–13 november skulle industrimässan Elmia Subcontractor fyllt upp Elmias mässhallar i Jönköping. Nu går mässarrangören ut med att de istället presenterar en digital mötesplats som kommer gå av stapeln samma dagar som mässan skulle pågått. Detta efter att den fysiska mässan flyttats fram på grund av coronapandemin, som 3dp.se har skrivit om tidigare.

Ett sätt att träffas

Precis som den fysiska mässan riktar sig den digitala mötesplatsen sig åt leverantörer, inköpare och andra aktörer inom tillverkningsindustrin. Enligt Elmia ska Elmia Subcontractor Connect 2020 ge möjlighet att knyta kontakter, bygga framtida affärer och utbyta erfarenheter i en tid då möjligheterna att träffas fysiskt är begränsade.

– Det finns ett stort behov och en stark önskan bland våra utställare och besökare att träffas. Därför är vi glada över att trots allt kunna erbjuda den här möjligheten, säger Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor. Foto: Pressbild

Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor. Foto: Pressbild

Industrins framtid under lupp

Under dagarna kommer olika ämnen att diskuteras, bland annat svensk tillverkningsindustris påverkan av coronakrisen och vägen framåt, hållbarhet och digitalisering. Några av deltagarna i agendan är beslutsfattande politiker, ledande branschaktörer som FKG, Sinf och Almi.

Ett företag inom den additiva tillverkningsbranschen som redan är klart för deltagande är servicebyrån Prototal.

– Vi ser det som en självklarhet att vara med i årets digitala satsning från Elmia Subcontractor. Möjligheten att kunna delta i matchmaking inte bara som leverantör utan även som inköpare ger oss förutsättningar att hitta ingångar till nya kunder och nya leverantörer, säger Jonas Sandwall, Marknadschef på Prototal.

Du kan läsa mer om Elmia Subcontractor Connect 2020 här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


3D-skanning avslöjar krigsbrott

3D-skanningföretaget Artec 3D har inlett ett samarbete med avdelningen för mänskliga rättigheter vid den nationella polisen i Ukraina. Detta för att dokumentera krigsförbrytelser i landet. Samarbetet presenterades i samband med en presskonferens i Luxembourg, där Artec 3D har sin hemvist. Genom 3D-skanning kan polisen samla in bevis för krigsförbrytelser, brott mot mänskligheten och folkmord som […]

Publicerat av: 

Nedslag under AM Summit

Heldagskonferensen AM Summit i Köpenhamn den 7 september samlade framför allt den danska AM-branschen, men även nordiska och internationella besökare. 3dp.se kikade in i montrarna hos några av de svenska utställarna för att höra vad besökarna var mest nyfikna på. 

Publicerat av: