AM-dagen flyttas till 2021

 

3dp:s årliga event för den additiva tillverkningsbranschen, AM-dagen, flyttas till 2021. 

Hanna Jangenfeldt, projektledare.

Hanna Jangenfeldt, projektledare.

AM-Dagen är 3dp.se:s stora årliga konferens om 3d-utskrivna slutprodukter för svenska teknikföretag inom bland annat fordons, flyg- och verkstadsindustri. Fokus ligger på kundfall, materialutveckling, implementering, kvalitetskontroll och forskning.

I år skulle AM-dagen gått av stapeln den 3 december 2020. Nu flyttas den istället till 2021 på grund av den rådande coronapandemin.

– Vi har tagit beslutet att flytta fram konferensen till 2021. För oss är det viktigt att deltagarna får möjlighet att mingla och titta närmare på provutskrifter i vår utställning. Detta är inte möjligt i nuläget med de restriktioner som är satta. Vi kommer att presentera ett nytt datum så fort detta är satt, säger projektledare Hanna Jangenfeldt och tillägger:

– Som det ser ut nu kan det komma att bli till hösten 2021.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.