AM-dagen flyttas till 2021

 

3dp:s årliga event för den additiva tillverkningsbranschen, AM-dagen, flyttas till 2021. 

Hanna Jangenfeldt, projektledare.

Hanna Jangenfeldt, projektledare.

AM-Dagen är 3dp.se:s stora årliga konferens om 3d-utskrivna slutprodukter för svenska teknikföretag inom bland annat fordons, flyg- och verkstadsindustri. Fokus ligger på kundfall, materialutveckling, implementering, kvalitetskontroll och forskning.

I år skulle AM-dagen gått av stapeln den 3 december 2020. Nu flyttas den istället till 2021 på grund av den rådande coronapandemin.

– Vi har tagit beslutet att flytta fram konferensen till 2021. För oss är det viktigt att deltagarna får möjlighet att mingla och titta närmare på provutskrifter i vår utställning. Detta är inte möjligt i nuläget med de restriktioner som är satta. Vi kommer att presentera ett nytt datum så fort detta är satt, säger projektledare Hanna Jangenfeldt och tillägger:

– Som det ser ut nu kan det komma att bli till hösten 2021.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Sveat: ”Där är branschen i dag”

Branschföreningen Sveat stod för en av presentationerna som hölls under Elmia Subcontractor Connect, 10–13 november 2020. Sten Farre, från forskningsinstitutet Rise, talade bland annat om hur den additiva tillverkningsbranschen ser ut i Sverige i dag, de utmaningar som finns och vad vi kan vänta oss i framtiden. 

Publicerat av: