Bjuder in till digitalt seminarium

Mikael Melitshenko, affärsutvecklare och projektledare på Alfred Nobel Science Park. Foto: Alfred Nobel Science Park

Alfred Nobel Science Park bjuder in till digitalt lunchseminarium om additiv tillverkning den 8 december 2020. Seminariet riktar sig till alla intresserade av 3d-printing både små företag och stora koncerner, enligt arrangören. 

Den 8 december arrangerar Alfred Nobel Science Park i Örebro ett digitalt seminarium under namnet Nobel talks. Under en timme kommer medverkande talare från Saab Dynamics, Lasertech, Amexci och Örebro universitet att tala om additiv tillverkning. Ämnen som behandlas är teknikens historik och “från idé till serieproduktion”. Även additiv tillverkning och artificiell intelligens står med på schemat.

– Seminarieserien Nobel talks är framtagen för att lyfta olika initiativ som görs inom framför allt våra spetsområden, där just avancerad tillverkning är ett område. Tillsammans med det väver vi in den offentliga sektorn samt den framstående forskning som finns i regionen, berättar Mikael Melitshenko, affärsutvecklare och projektledare på Alfred Nobel Science Park.

Samarbetar med flera aktörer

Förutom ett samarbete med lokala aktörer, som till exempel Lasertech och Amexci, så samverkar Alfred Nobel Science Park också med aktörer inom ett stort geografiskt område och inom flera olika teknikområden.

– Via oss kan man få en första enkel guidning i tekniken, få kontakt med rätt partner för utveckling (av produkten och av teknologin) och få ta del av ett nationellt och internationellt nätverk av företag, forskningsinstitut, klusterorganisationer och universitet, säger Mikael Melitshenko.

Digital lösning under coronapandemin

Initialt var tanken att mötena skulle hållas fysiskt men enligt arrangören har det gått bra att ställa om till ett digitalt initiativ med den rådande coronapandemin. Dock är tanken att återgå till fysiska möten när det är möjligt igen.

Mer information om lunchseminariet och länk till anmälan hittar du här.

Publicerat av: 

Dela artikeln

En kommentar till “Bjuder in till digitalt seminarium”
 1. Josef Rexros skriver:

  Hej,
  det bästa med 3dp är den försenade informationen!
  Om seminariet fick jag veta först idag, trots att det skedde redan den 8/12!!!
  Hoppas att det blir bättre nästa gång.
  Tack.
  MVH
  Josef Rexros
  1joe@email.cz
  Tjeckien

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.