Besök 3d-aktörer på virtuell studieresa

Följ med på en virtuell studieresa till företag som använder 3d-tekniken. Foto: Pixabay

Hur använder svenska företag additiv tillverkning för att ta fram nya produkter, testa innovationer och hitta nya affärsmöjligheter? Det är några frågor som deltagarna kan få svar på under en virtuell studieresa.

Studieresan anordnas av Södertälje Science Park, fredagen den 5 februari klockan 10-11. Deltagarna får följa med och besöka olika tillverkare och inspireras tillsammans med en expert inom området. Resan ska vidga perspektiven när det gäller till exempel vilka kompetenscentra, företag, maskiner och teknologier som finns i regionen och på ett nationellt plan. Exempelvis ger Solid Engineering en inblick i hur 3d-printing kan tillämpas i praktiken på ett verkstadsföretag.

Vidare får deltagarna lära sig mer om vad man ska tänkta på innan man inför 3d-printing som komplement eller ersättning i produktion eller produktutveckling, såväl ur ett tekniskt som affärsmässigt perspektiv.

Anmälan till studieresan görs här.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.