Seminarieserie för fordonsindustrin

Målgruppen för seminarieserien är små och medelstora företag, inom framför allt fordonsindustrin. Foto: Pixabay

Alfred Nobel Science Park anordnar tillsammans med ingenjörsföretaget Etteplan en digital seminarieserie. Under sex torsdagar ska man titta närmare på möjligheterna för additiv tillverkning (AM) inom fordonsindustrin.

Syftet är att ge översiktlig kunskap och insikt om 3d-skrivande av metallkomponenter. Målet är att öka medvetenheten bland deltagarna om denna teknik, och inte minst att kunna identifiera när den kan ge konkurrensfördelar. Fokus ligger på produktkostnader, affärsmöjligheter och industrialisering genom 3d-printing.

För små och medelstora företag

Seminarierna hålls via den digitala plattformen Teams med start torsdagen den 11 mars klockan 12.30-13.30. Därefter hålls ett seminarium varje vecka, samma dag och tid, under totalt sex tillfällen. Mellan mötena kan deltagarna få enklare hemuppgifter. Målgruppen är små och medelstora företag inom tillverkningsindustrin, i första hand fordonsindustrin.

Läs mer och anmäl dig här.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.