Webbinarium: Så funkar nya Formlabs Fuse 1

Formlabs berättar mer om funktionerna i Fuse 1 och Fuse Sift. Foto: Formlabs

Nyligen presenterade Formlabs sin nya SLS-3d-skrivare Fuse 1 och återvinningsstationen Fuse Sift. Nu arrangerar företaget en videokonferens för berätta mer om de nya maskinernas funktioner.

De frågor som kommer att avhandlas under webbinariet är bland annat vad man kan skriva ut med hjälp av Fuse 1, med några olika kundexempel. Det blir även en steg för steg-guide för hur Fuse 1 och Fuse Sift används och information om nylonpulvret som används till maskinen, och hur det kan återanvändas. Slutligen ska fördelarna med att ha SLS-3d-printing inhouse avhandlas.

Värdar för dagen är Ian Ferguson, SLS Engineering Director på Formlabs, och Andrew Balboni, som är företagets SLS Services Engineer. Konferensen äger rum torsdagen den 11 februari klockan 17, svensk tid. Anmälan görs här.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Fler talare klara för AM-dagen

Hur hållbart är det egentligen att 3d-printa med plastmaterial? Vilka möjligheter finns med bioprinting i framtiden? Och kan additiv tillverkning med metall någonsin bli lika enkelt som vanliga utskrifter av papper? Det är något av det som kommer avhandlas under AM-dagen den 7 december.

Publicerat av: 

Köper resterande aktier i Xaar 3D

3d-skrivartillverkaren Stratasys skriver i ett pressmeddelande att de har köpt alla återstående aktier i Xaar 3D. Detta kommer att ytterligare påskynda företagets tillväxt inom 3d-printing för produktionsändamål. Stratasys ägde sedan tidigare 45 procent av Xaar 3D.

Publicerat av: 

Marknaden pekar uppåt igen

Additiv tillverkning med polymerer och metaller går mot historiska höjder. Det visar en ny rapport från det amerikanska marknadsanalysföretaget SmarTech Analysis. Siffror från andra kvartalet 2021 visar på nivåer som är högre än före pandemin.

Publicerat av: