Webbinarium: Så funkar nya Formlabs Fuse 1

Formlabs berättar mer om funktionerna i Fuse 1 och Fuse Sift. Foto: Formlabs

Nyligen presenterade Formlabs sin nya SLS-3d-skrivare Fuse 1 och återvinningsstationen Fuse Sift. Nu arrangerar företaget en videokonferens för berätta mer om de nya maskinernas funktioner.

De frågor som kommer att avhandlas under webbinariet är bland annat vad man kan skriva ut med hjälp av Fuse 1, med några olika kundexempel. Det blir även en steg för steg-guide för hur Fuse 1 och Fuse Sift används och information om nylonpulvret som används till maskinen, och hur det kan återanvändas. Slutligen ska fördelarna med att ha SLS-3d-printing inhouse avhandlas.

Värdar för dagen är Ian Ferguson, SLS Engineering Director på Formlabs, och Andrew Balboni, som är företagets SLS Services Engineer. Konferensen äger rum torsdagen den 11 februari klockan 17, svensk tid. Anmälan görs här.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.