MakerOS gör sitt ledningssystem gratis

Ledningssystemet ska göra det enklare för företagen att följa arbetsflöden. Fotoi: MakerOS

Programvaruutvecklare MakerOS gick nyligen ut med goda nyheter för alla som håller på med additiv tillverkning. Företaget har nämligen tagit beslut om att deras omfattande programvara för hantering av 3d-utskrifter numera är helt gratis.

I ett försök att “demokratisera produktutveckling” vill MakerOS göra det mycket lättare för ingenjörer, designers och små och medelstora företag inom digital produktion att komma fram på en redan konkurrenskraftig marknad, skriver företaget i ett pressmeddelande. Större företag kommer också att kunna betala för ett extra paket med premiumtjänster om det behövs.

– Det är ett bra tillfälle för nya företag att engagera sig i branschen och för befintliga medelstora och stora företag att växa och öka marginalerna med MakerOS-plattformen. Vi har redan bevisat det med flera av våra kunder, säger Mike Moceri, vd och grundare av MakerOS.

 

En mörk utgåva av programmet. Foto: MakerOS

Lättare att hantera arbetsflöden

Programvaruplattformen MakerOS består av ett antal verktyg som är utformade för att göra det möjligt för företagen att bättre hantera sina arbetsflöden. Allt-i-ett-produkten täcker behovet av en mängd olika funktioner, som jobbkostnad, projektledning, kundrelationer och till och med en 3d-filvy på ett och samma ställe. Kärnan i programvaran består av ett användarvänligt system för projektledning och inlämning av jobb. Den centraliserade instrumentpanelen är tillgänglig för både tillverkare och kunder och främjar en samarbetsmiljö och möjliggör kontinuerlig transparens i projektet.

Automatiserad offertprocess

MakerOS har också en autoquoter som helt enkelt automatiserar processen att erbjuda kunden offert. Autoquoter är kompatibel med nästan alla etablerade 3d-skrivare och synkroniseras också med företagets nuvarande lager, vilket resulterar i erbjudanden som är mer exakta när det gäller pris och tid. En faktureringsplan ingår också, med både sändning och uppföljning av utfärdade fakturor. Som om detta inte var tillräckligt har programvaran också en funktion som låter dig starta en personlig kundportal på internet, inklusive en chattfunktion.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.