Utlyser tävling för startups inom AM

Förra årets vinnare fick denna statyett. Foto: Pressbild/Mesago

Formnext, den stora mässan för additiv tillverkning i Frankfurt, utlyser för sjunde året i rad Formnext Start-up Challenge. Tanken är att uppmärksamma unga och innovativa företag med en hållbar affärsidé inom 3d-printing.

För att delta i Formnext Start-up Challenge ska företaget inte funnits längre än fem år. Deadline för ansökan är den 2 juli 2021 och i september utses vinnarna av en namnkunnig jury. De fem vinnarna får bland annat möjligheten att ställa ut på mässan, pitcha sitt företag under ett särskilt event och träffa experter inom branschen för coaching. Bland tidigare vinnare finns kända namn som 3Yourmind, Dyemansion och Sinterit. Av de som deltar i tävlingen utses även en vinnare av AM Impact Ventures Award, som delas ut för andra gången.

Den fysiska mässan Formnext arrangeras den 16-19 november 2021, och den digitala upplagan Digital Days pågår den 30 november-1 december. I maj hade drygt 350 utställare anmält sig till mässan.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.