Stort intresse för elsparkcykel i kolfiber

Elsparkcykeln är helt tillverkad i kolfiberkomposit, allt ifrån ram och styre till ståplatta. Foto: Pressbild

Nyligen skrev 3dp.se om Scotsmans elsparkcykel som tillverkas av Arevo helt i kolfiberkomposit. För att starta produktionen behövde företaget 100 000 amerikanska dollar. Ett mål som uppnåddes efter bara drygt elva minuter.

Det nystartade företaget Scotsman startade en crowdfundingkampanj via Indiegogo. En vecka efter lanseringen hade målet om 100 000 dollar uppnåtts och företaget hade fått in över 220 beställningar. Det innebär att produktionen kan starta och de första cyklarna levereras i december 2021.

Scotsmans elsparkcykel tillverkas av teknik- och 3d-printföretaget Arevo och är helt i kolfiber och termoplastiska material. Den kan skräddarsys efter ägarens längd, vikt, arm- och benlängd. Den kostar från 2999 dollar.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


3d-printing till kaffet

Replique och Miele har inlett ett samarbete om att producera 3d-printade tillbehör. Repliques 3d-utskriftsplattform har integrerats i Mieles webbutik, vilket möjliggör till exempel produktion i så lite som ett exemplar, och snabb och kostnadseffektiv tillgång till marknaden.

Publicerat av: