Vi ses på AM-dagen 2021

Boka in tisdagen den 7 december 2021 i kalendern. Då är det nämligen dags för 3dp:s årliga heldagskonferens AM-dagen, som blev inställd förra året på grund av pandemin. I år blickar vi in i framtiden under temat “AM 2030 – Additiv tillverkning i framtiden”.

3d-printing är en snabbt växande bransch i ständig förändring. De senaste åren har det 3d-printats allt ifrån kött till elsparkcyklar och biologisk vävnad. Frågan är vad som väntar de kommande åren? Med hjälp av ett antal experter från branschen ska vi försöka se in i framtiden. Vilka nya material kommer att användas? Inom vilka branscher kommer additiv tillverkning att vinna mark? Och hur kan tekniken skapa lönsamhet för företagen?

Efterhand som talarna blir klara kommer vi att lägga ut information här på 3dp.se och på AM-dagens hemsida, som du når här. Det går redan nu att köpa biljetter till ett förmånligt Early bird-pris via vår shop.

Precis som tidigare år kommer AM-dagen att hållas på Kistamässan i Stockholm. Det blir ett fullspäckat talarprogram så missa inte detta tillfälle att inspireras, lära dig något nytt och nätverka med andra i branschen. Vi ses på Kistamässan den 7 december!

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.