Digital föreläsning om PolyJet-tekniken

Stratasys har en rad olika 3d-skrivare i sitt sortiment med PolyJet-teknik. Foto: Pressbild/arkiv

Stratasys anordnar den 14 september ett live-webbinarium om framstegen inom PolyJet-tekniken. Det går under rubriken “Step up to true-to-life-modelling” och kommer bland annat att avhandla hur tekniken kan driva innovation och kostnadseffektivitet.

Värd för dagen är Zehavit Reisin, head of solutions and materials business på Stratasys. Medverkar gör även några kunder som berättar om sina erfarenheter. I slutet av presentationen blir det tillfälle för frågestund med panelen av talare.

Webbinariet kommer att handla om hur kostnaden per del  kan reduceras, liksom svinnet och tiden från CAD till print. Men även hur företag med äldre maskiner kan uppgradera och samtidigt effektivisera sina design- och konstruktionsprocesser för att ligga steget för sina konkurrenter. Stratasys nya avancerade material och flerfärgsmöjligheter visas också upp.

Eventet hålls tisdagen den 14 september klockan 15-16 och är kostnadsfritt. Anmälan görs via den här länken. Återförsäljare av Stratasys produkter i Sverige är Protech.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.