Ett steg närmare internationell expansion

Giulio Orsini (till vänster), vd på Bologna 3D samt servicetekniker Massimo Gatti, tillsammans med Robert Kniola, grundare och vd på Wematter. Foto: Pressbild

Wematter har ingått ett samarbete med italienska Bologna 3D. Tillsammans ska de ta Wematters SLS-3d-skrivarsystem Gravity ut på såväl den italienska som europeiska marknaden. Det skriver Wematter i ett pressmeddelande.

– Det känns väldigt bra att ha en så kompetent och erfaren partner som Bologna 3D i Italien. Vi tar ännu ett steg i vår tillväxtresa med Bologna 3D som officiell partner för expansion i Europa. Nu får vi en stark närvaro på den italienska marknaden och etablerar ett nav för både underhåll och support som garanterar hög service till våra slutkunder, säger Robert Kniola, grundare och vd på Wematter.

Samarbetet innebär att Wematter etablerar ett sälj- och servicenätverk för Gravity i Europa. Under sommaren har teamet på Bologna 3D fått teoretisk och praktisk utbildning och teknisk certifiering för att kunna ge service och underhåll av Gravity. Företaget har tidigare sålt 3d-skrivare av FFF-modell (Fused Filament Fabrication), men utökar nu alltså sitt erbjudande med SLS-skrivare.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.