Addema vill fortsätta att växa

Claes Sjödahl med några kunder i Addemas monter under Elmia Subcontractor. Flera av detaljerna på elmotorcykeln har företaget printat. Foto: Anja Degerholm

Jönköpingsbaserade servicebyrån Addema har växt med i snitt 30 procent de senaste åren. Den utvecklingen vill företaget ska fortsätta. Därför väntar både nyanställningar och investeringar framöver.

– Vi har väldigt mycket att göra och håller på att anställa en fjärde person till företaget, säger Claes Sjödahl som tillsammans med Samuel Löfstrand är delägare i Addema och ställer ut på hemmaplan under Elmia Subcontractor.

Addema printar med olika tekniker så som SLA, SLS, DLP och CJP. Kunderna kommer från en rad olika branscher. Claes Sjödahl visar upp några olika exempel, mitt i montern står en elmotorcykel där Addema har bidragit med prototyper till bland annat blinkers som är tillverkade med SLS-teknik.

 

Träbågar som Addema tillverkat i samarbete med RISE.

“Möta kundernas behov”

Ett samarbete med forskningsinstitutet RISE har resulterat i solglasögon med 3D-printade träbågar som också lockar nyfikna blickar från mässbesökarna.

Även om Addema har visat positiva siffror år efter år så är inte målet att växa hur mycket som helst.

– Vi vill fortsätta att växa, anställa fler och investera i fler maskiner, men det viktigaste är att vi kan möta kundernas behov, säger Claes Sjödahl.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Freemelt siktar mot toppen

På bara ett år har personalstyrkan på svenska Freemelt fördubblats. Omsättningen har också skjutit i höjden på kort tid. I höstas började Daniel Gidlund som ny vd på företaget och en första viktig uppgift blir att undvika växtvärk – parallellt med fortsatt höga tillväxtambitioner.

Publicerat av: