Uppdaterade versioner i maskinutbudet

David Boström på Wematter visar nya materialet Aurora ESD för elektronikkomponenter, som kan användas inom till exempel fordonsindustrin. Foto: Anja Degerholm

Svenska tillverkaren Wematter är på plats under Formnext för att visa upp uppdaterade versioner av 3D-skrivaren Gravity och efterbehandlingsstationen Density. 

När det gäller SLS-3D-skrivaren Gravity har bland annat komponenter bytts ut för att förbereda för kommande material. I rengöringsstationen Density har flera förändringar gjorts för att förbättra ergonomin. Det handlar om bättre belysning, en ny fläkt samt förbättrat flöde och tryck i munstycket.

Wematter gick i dagarna ut med att man etablerat sig på den brittiska marknaden genom ett återförsäljaravtal med Ortho3D. Företaget vill växa ytterligare i Sverige – och i utlandet.

– En viktig anledning för oss att vara här är också att få fler internationella kontakter för att kunna expandera, berättar David Boström som jobbar med marknadsföring hos Wematter.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


3D-skanning avslöjar krigsbrott

3D-skanningföretaget Artec 3D har inlett ett samarbete med avdelningen för mänskliga rättigheter vid den nationella polisen i Ukraina. Detta för att dokumentera krigsförbrytelser i landet. Samarbetet presenterades i samband med en presskonferens i Luxembourg, där Artec 3D har sin hemvist. Genom 3D-skanning kan polisen samla in bevis för krigsförbrytelser, brott mot mänskligheten och folkmord som […]

Publicerat av: 

Nedslag under AM Summit

Heldagskonferensen AM Summit i Köpenhamn den 7 september samlade framför allt den danska AM-branschen, men även nordiska och internationella besökare. 3dp.se kikade in i montrarna hos några av de svenska utställarna för att höra vad besökarna var mest nyfikna på. 

Publicerat av: