AM-dagen i bilder

 

Årets upplaga av 3dp.se:s heldagskonferens AM-dagen ägde rum på Kistamässan den 7 december och kretsade kring temat “AM 2030 – Additiv tillverkning i framtiden”. Totalt medverkade nio talare som höll föredrag inom en rad olika områden, men med det framåtblickande temat som röd tråd. På plats fanns även sju utställare som visade upp allt ifrån 3D-skrivare till material- och utskriftsprover. Se bildspelet ovan för en sammanfattning av dagen. Hoppas vi ses på AM-dagen 2022!

Läs mer om AM-dagen här.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Freemelt siktar mot toppen

På bara ett år har personalstyrkan på svenska Freemelt fördubblats. Omsättningen har också skjutit i höjden på kort tid. I höstas började Daniel Gidlund som ny vd på företaget och en första viktig uppgift blir att undvika växtvärk – parallellt med fortsatt höga tillväxtambitioner.

Publicerat av: