Presentationer från AM-dagen

Temat för årets upplaga av AM-dagen var “AM 2030: Additiv tillverkning i framtiden”. Nio talare medverkade och gav sin syn på utvecklingen inom sitt respektive område de kommande åren. Här kan du ta del av några av presentationerna.

Johanna Vesterberg, Normada

Itedale Namro Redwan, Cellink

Andreas Graichen, Siemens Energy

Olaf Diegel, The University of Auckland

Tobias v. Haslingen, ConcretePrint

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Nedslag på Elmia 3D-mässan

Den 10-13 maj var det dags för den andra upplagan av Elmia 3D Elmiamässan i Jönköping. En mässa som i år lockade ett tjugotal utställare inom additiv tillverkning, som visade allt ifrån 3D-skrivare och material till skanningutrustning och efterbehandling.

Publicerat av: