Mässkrock för AM-branschen

Protech under 2021 års upplaga av Elmia Subcontractor. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

Den årliga underleverantörsmässan Elmia Subcontractor, som 3dp.se brukar bevaka, flyttas fram en vecka. Årets mässa äger rum den 15-17 november, meddelar arrangören. Från och med hösten 2022 blir också mässan kortad till tre dagar, men får samtidigt fler digitala inslag.

Elmia Subcontractor brukar locka såväl utställare som besökare som är verksamma inom additiv tillverkning. De nya datumen innebär att mässan hålls samtidigt som en av de största mässorna inom AM-branschen, Formnext i Frankfurt, som 3dp.se också brukar besöka. Formnext 2022 går av stapeln den 15-18 november.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


3D-skanning avslöjar krigsbrott

3D-skanningföretaget Artec 3D har inlett ett samarbete med avdelningen för mänskliga rättigheter vid den nationella polisen i Ukraina. Detta för att dokumentera krigsförbrytelser i landet. Samarbetet presenterades i samband med en presskonferens i Luxembourg, där Artec 3D har sin hemvist. Genom 3D-skanning kan polisen samla in bevis för krigsförbrytelser, brott mot mänskligheten och folkmord som […]

Publicerat av: 

Nedslag under AM Summit

Heldagskonferensen AM Summit i Köpenhamn den 7 september samlade framför allt den danska AM-branschen, men även nordiska och internationella besökare. 3dp.se kikade in i montrarna hos några av de svenska utställarna för att höra vad besökarna var mest nyfikna på. 

Publicerat av: