Stratasys avslöjar nyheter under event

Den 12 maj bjuder 3D-skrivartillverkaren Stratasys in till ett virtuellt event och bjuder på ett gäng nyheter. Det handlar om två 3D-skrivare, mer än 20 material, mjukvara och exempel på applikationer. 

Yoav Zeif, vd.

Eventet “Experience Stratasys: Manufacturing” tar sikte på 3D-printing i industriell skala. Enligt Stratasys är syftet att hjälpa kunderna att skapa flexibilitet på fabriksgolvet, skapa hållbara logistiklösningar och en kostnadseffektiv tillverkning. Allt ifrån verktyg, jiggar och fixturer till komponenter i stora volymer.

Inledningstalar gör vd:n Yoav Zeif, och därefter blir det seminarier om de olika teknikerna, så som FDM, SAF, P3 och Neo SL. Läs mer om programmet och anmäl dig här.

Protech är svensk återförsäljare av Stratasys produkter.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.