Expanderar i USA – två nya återförsäljare

Freemelt visade Freemelt ONE i samband med mässan Formnext 2021. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

Svenska 3D-skrivartillverkaren Freemelt har på kort tid tecknat avtal med två amerikanska återförsäljare. Detta ska accelerera försäljningen av forskningssystemet Freemelt ONE och har redan genererat en affär.

Ulric Ljungblad, vd för Freemelt. Foto: Pressbild

Det handlar dels om Technical Laboratory Systems, eller Tech-Labs, och dels om Techninal Training Aids, TTA. Tech Labs har verksamhet i åtta delstater i centrala USA och TTA i tio delstater i de sydöstra delarna.

De nya avtalen innebär ett ytterligare steg mot fortsatt global expansion för Freemelt ONE, som är ett E-PBF-system (Electron Beam Powder Bed Fusion). Samarbetet med TTA har redan burit frukt.

– Det här avtalet har redan resulterat i den första systemförsäljningen till Georgia Tech som visar nyttan med återförsäljare i allmänhet och TTA i synnerhet, säger Ulric Ljungblad, vd för Freemelt, i ett pressuttalande.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Nedslag på Elmia 3D-mässan

Den 10-13 maj var det dags för den andra upplagan av Elmia 3D Elmiamässan i Jönköping. En mässa som i år lockade ett tjugotal utställare inom additiv tillverkning, som visade allt ifrån 3D-skrivare och material till skanningutrustning och efterbehandling.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]