Expanderar i USA – två nya återförsäljare

Freemelt visade Freemelt ONE i samband med mässan Formnext 2021. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

Svenska 3D-skrivartillverkaren Freemelt har på kort tid tecknat avtal med två amerikanska återförsäljare. Detta ska accelerera försäljningen av forskningssystemet Freemelt ONE och har redan genererat en affär.

Ulric Ljungblad, vd för Freemelt. Foto: Pressbild

Det handlar dels om Technical Laboratory Systems, eller Tech-Labs, och dels om Techninal Training Aids, TTA. Tech Labs har verksamhet i åtta delstater i centrala USA och TTA i tio delstater i de sydöstra delarna.

De nya avtalen innebär ett ytterligare steg mot fortsatt global expansion för Freemelt ONE, som är ett E-PBF-system (Electron Beam Powder Bed Fusion). Samarbetet med TTA har redan burit frukt.

– Det här avtalet har redan resulterat i den första systemförsäljningen till Georgia Tech som visar nyttan med återförsäljare i allmänhet och TTA i synnerhet, säger Ulric Ljungblad, vd för Freemelt, i ett pressuttalande.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.