Full snurr i Protechs monter

Daniel Risberg på Protech med ett urval av applikationer från Stratasys J55 Prime.

Stratasys fullfärgsskrivare J55 Prime med en roterande byggplatta och instegsmaskinen Method X från Makerbot. Det är något av det som Protech lyfter fram i sin monter under Elmia 3D.

Det är en strid ström av besökare som stannar till i montern när 3dp.se är på besök. Många kikar på utskrifter i fullfärg som gjorts i J55 Prime, som naturtrogna kopior av päron och nektariner. Den roterande byggplattan lockar också många nyfikna mässbesökare.

‒ J55 är som en bläckstråleskrivare som är utrustad med en mängd olika material, och färger som är Pantone-certifierade, berättar Daniel Risberg, säljare på Protech.

‒ Det är de produkterna med mest wow-faktor som drar blickarna till sig, men när det väl kommer till affärer så är det ofta andra lösningar som blir aktuella, fortsätter han.

Stratasys J55 Prime med roterande byggplatta.

Landar ofta på en FDM-skrivare

Stratasys FDM-skrivare F370 är ett exempel på maskin som passar många företags behov, enligt Daniel Risberg. Den visas också på mässan.

‒ Pratar vi automation och produktion landar vi ofta på en F370, till exempel för tillverkning av gripdon, jiggar och fixturer.

Xact Metal, som Protech är återförsäljare för, ställer också ut med en egen monter under Elmia 3D.

Missa inte Stratasys lansering av nya 3D-skrivare och material, den 12 maj. Mer information och registrering via den här länken.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.