Han tar över vd-stolen på The Industry

Jonas Carlsson tar över som vd på The Industry Sweden. Foto: Pressbild

Malmöbaserade The Industry Sweden gör en rockad i ledningen. Från och med den 3 oktober är Jonas Carlsson ny vd för bolaget.

Jonas Carlsson har en magisterexamen i affärsjuridik vid Lunds universitet. Med sig i bagaget har han även en lång erfarenhet av företagsledning med ansvar för måluppfyllelse. Han efterträder Emil Cajfeldt på posten.

Bred kompetens

The Industry Swedens styrelseordförande, Sven Ståhl, kommenterar rekryteringen så här i ett pressuttalande:

– Vi är mycket nöjda med att Jonas Carlsson har tackat ja till tjänsten som ny vd för The Industry. Han har en unik erfarenhet och kompetens som sträcker sig från försäljningsorganisationer till styrelserum, vilket vi tror kommer att vara mycket värdefullt för vårt företag. Carlsson har visat förmåga att bygga framgångsrika organisationer och företag, och vi är övertygade om att han kommer att vara en kraft i att driva industrin framåt i en tid med enorm potential.

“Förändra framtidens tillverkning”

Jonas Carlsson säger att han ser fram emot att träda in i sin nya roll:

– The Industry har framgångsrikt kombinerat industriell teknik med ett skarpt cirkulärt tänk för att bli en föregångare inom utvecklingen av storskaliga 3D-skrivare. Jag ser verkligen fram emot att utveckla företaget vidare med en tydlig industriell ambition att förändra framtidens tillverkning, säger Jonas Carlsson.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Freemelt siktar mot toppen

På bara ett år har personalstyrkan på svenska Freemelt fördubblats. Omsättningen har också skjutit i höjden på kort tid. I höstas började Daniel Gidlund som ny vd på företaget och en första viktig uppgift blir att undvika växtvärk – parallellt med fortsatt höga tillväxtambitioner.

Publicerat av: