En dag tillägnad design för AM

Lär dig mer om design för additiv tillverkning den 29 november. Foto: Pressbild

Projektet 3D Action, där bland annat RISE ingår, håller den 29 november ett gratis seminarium om design och konstruktion för additiv tillverkning. Gästar gör representanter från Volvo Cars, Siemens Energy och Hexagon.

Detta inspirationsseminarium tar bland annat upp vad som skiljer konstruktion för AM jämfört med traditionell tillverkning, snabba iterationer för att ta fram nya prototyper och tips att tänka på från idé till färdig produkt.

På plats finns förutom talarna även experter inom AM från RISE och Chalmers för att svara på konkreta frågor. Deltagarna uppmanas att ta med en idé, prototyp eller befintlig komponent för att få hjälp att komma vidare.

Seminariet är kostnadsfritt, men begränsat till 50 platser. Det pågår den 29 november klockan 10.00-14.45 på Chalmers AM-labb i Göteborg. För den som inte kan närvara så finns det möjlighet att delta digitalt under seminarieblocket som pågår klockan 10-12.

För anmälan och mer information, se hemsidan.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.