Viktigt att synas i internationellt

Saad Khalid och Magnus Bergman på VBN Components. Foto: Anja Degerholm

Tidigare i höst bytte Uppsalaföretaget VBN Components vd för att satsa på ytterligare internationell tillväxt. Ett led i det är att synas på Formnext-mässan i Frankfurt.

– Det är en mötesplats för allt som rör AM-branschen. Sverige är ett litet land och för att synas internationellt är det viktigt att ställa ut här, konstaterar nya vd:n Magnus Bergman.

VBN Components är känt för sina legeringar under varumärket Vibenite, som är extremt nötnings- och värmetåliga material för additiv tillverkning.

– Vi tycker att vi gör något unikt med Vibenite-materialen och det här är en bra plattform för att nå ut till de stora massorna, säger Saad Khalid, AM Design Engineer på företaget.

Och även om de konkurrerar med i runda slängar 800 andra utställare har det varit högt tryck under de första mässdagarna.

– Det har varit många besökare i montern och framför allt kvalitet på besökarna, det har varit många intressanta diskussioner, säger Magnus Bergman.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Freemelt siktar mot toppen

På bara ett år har personalstyrkan på svenska Freemelt fördubblats. Omsättningen har också skjutit i höjden på kort tid. I höstas började Daniel Gidlund som ny vd på företaget och en första viktig uppgift blir att undvika växtvärk – parallellt med fortsatt höga tillväxtambitioner.

Publicerat av: