Årets Formnext-mässa i bilder

Enligt arrangören var årets upplaga av Formnext tillbaka på samma nivåer som före pandemin. Foto: Anja Degerholm

Under fyra dagar den 15-18 november samlades branschen i Frankfurt för årets AM-händelse: Formnext. Totalt visade 802 utställare tekniska framsteg och innovationer, uppdaterade AM-system och nya material på den 51 148 kvadratmeter stora mässytan. 

Enligt arrangören Mesago Messe innebär detta att Formnext är tillbaka på samma nivå som före pandemin.

– Vi har än en gång visat vikten av Formnext som världens främsta AM-plattform och den avgörande rollen av interaktion ansikte mot ansikte på Formnext för vidareutvecklingen av denna mycket innovativa sektor, säger Sascha F. Wenzler, Vice President Formnext i ett pressmeddelande.

Var du inte på plats i Frankfurt? Här är ett urval av det som visades.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Freemelt siktar mot toppen

På bara ett år har personalstyrkan på svenska Freemelt fördubblats. Omsättningen har också skjutit i höjden på kort tid. I höstas började Daniel Gidlund som ny vd på företaget och en första viktig uppgift blir att undvika växtvärk – parallellt med fortsatt höga tillväxtambitioner.

Publicerat av: