Öppet hus med fokus på SAF-tekniken

Protech fick hösten 2022 ett demoexemplar av Stratasys H350. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

Protech Nordic anordnar under tre onsdagar i augusti öppet hus i Järfälla med särskilt fokus på Stratasys SAF-teknik.

Stratasys släppte våren 2021 nya 3D-skrivaren H350 med den pulverbaserade tekniken SAF, Selective Absorption Fusion. H350 är utvecklad för att kunna producera stora volymer för slutanvändning till låga kostnader. En modell som är utformad för företag som vill ha en pålitlig serieproduktion som ger hög noggrannhet och repeterbarhet, inom branscher som fordonsindustrin, konsumtionsvaror, elektronik och industriell utrustning.

Förra hösten fick Protech ett demoexemplar av H350 och det är den maskinen som är i centrum när företaget bjuder in till öppet hus, SAF Open Days. Besökarna guidas genom alla steg i tillverkningsprocessen och fördelarna med denna pulverbaserade metod.

 

SAF Open Days

Var? Protech Nordic, Girovägen 13, Järfälla.

När? Onsdag 16/8, 23/8 och 30/8, alla dagar klockan 9-15.

Hur? Läs mer och registrera dig gratis via den här länken.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.