Protech börjar sälja Ultimaker

Anders Brask och Thomas Tønnesen på Protech. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

Protech Nordic är ny återförsäljare för Ultimaker i Sverige. Det innebär försäljning av såväl Ultimakers 3D-skrivare som filament och reservdelar samt serviceuppdrag.

Protech är en nordisk leverantör av industriella 3D-skrivare till bland annat skolor, företag och industri med kända varumärken i portföljen så som Stratasys, Makerbot, Xact Metal och Topsolid. Tidigare i sommar utökades sortimentet med 3D-skanners från Shining 3D och nu blir företagets erbjudande alltså ännu bredare.

– I och med samgåendet mellan Makerbot och Ultimaker till ett gemensamt bolag så var det ett naturligt steg för Protech att börja sälja hela Ultimakers produktlinje med 3D-skrivare, säger Anders Brask, vd för Protech, i ett uttalande från företaget på Linkedin.

SäljchefenThomas Tønnesen säger att tillägget av Ultimaker i sortimentet innebär en ännu bättre möjlighet att hjälpa kunderna på deras 3D-printingresa.

– Ultimaker kompletterar vår redan breda professionella portfölj av 3D-skrivare för praktiskt taget alla våra kunders behov, säger han.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.