Lostboyslab får ny vd

Christian Roosvall tar över som vd på Lostboyslab från och med den 1 september.

Lostboyslab i Malmö har utsett Christian Roosvall till ny vd. Grundaren och tidigare vd:n Stefan Larsson kommer istället att fokusera på att etablera teknikplattformen whatt.io på en global marknad.

Christian Roosvall tillträdde sin tjänst fredagen den 1 september. I ett pressmeddelande skriver Lostboyslab att det markerar en ny era för Skandinaviens största 3D-printverkstad.

Grundaren Stefan Larsson, som med passion lett Lostboyslab sedan starten, kommer att fokusera på att etablera whatt.io på en global marknad. Övergången understryker företagets tillväxtambitioner och ska säkerställa ett fortsatt arbete inom hållbara processer och återvunnet material.

Gedigen ledarerfarenhet

Christian Roosvall har tidigare i sin karriär arbetat inom försäljning och marknadsföring, och har erfarenhet från nyckelroller som vd, produkt- och marknadschef i olika företag. Han är också delägare i flera företag och strategisk rådgivare till vd:ar, ledningsteam och styrelser.

Han kommenterar sin nya roll så här:

– Jag närmar mig utmaningar med ett holistiskt perspektiv, och kan lätt anpassa mig och hitta lösningar för olika situationer. Att kunna fatta beslut för att komma framåt i olika processer är avgörande för mig. Jag är opretentiös och tror på det inneboende goda hos människor. Många uppfattar mig som snäll och vänlig, vilket inte ska misstas för svaghet. Jag driver framåt för att uppnå uppsatta mål när det behövs.

Bryta barriärer

Christian betonar också vikten av personlig och professionell integritet, kärnan av att leva varumärket, den avgörande rollen för tydlig kommunikation för att producera resultat samt värdet av att lära sig av sina misstag.

Lostboyslab skriver i en kommentar att man är övertygad om att Christian Roosvalls ledarskap och hans kärnprinciper kommer att innebära att företaget kan fortsätta bryta barriärer inom 3D-utskriftsområdet, allt för att främja cirkulär och hållbarhet i framtiden.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.