Tanka inspiration på AM Summit

I år har AM Summit förlagts på K.B. Hallen i de centrala delarna av Köpenhamn. Hittills har närmare 500 besökare köpt biljett. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

Den 21 september är det dags igen för heldagskonferensen AM Summit i Köpenhamn. I år gästas eventet av talare från bland annat MIT, Nasa, Redefine Meat, EOS och Lego Group.

AM Summit är en av Skandinaviens största konferenser inom 3D-printing. Årets event hålls på K.B. Hallen i stadsdelen Frederiksberg. Det riktar sig till alla som är intresserade av de senaste trenderna och utvecklingen inom additiv tillverkning. Förutom 42 talare medverkar även 49 utställare, till exempel företag som Protech, Prototal Damvig, EOS, Materialise, Hexagon och 3DVerkstan.

Dagen inleds med frukost klockan 8.30 innan själva talarprogrammet startar klockan 9.00. Under dagen bjuds det på ett inspirerande ämnen från tunga namn i branschen. Det blir även antal olika temaföreläsningar, bland annat om AM inom byggsektorn, hur AM-tekniken kan användas för att göra ett land “grönare” och beräkningar av CO2-utsläpp inom traditionell respektive additiv tillverkning. Dagen avrundas med utdelning av nyinstiftade AM Impact Award och afterwork med mingel.

Mer information och biljetter finns på eventets hemsida.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.