Ultimaker har utsett en ny vd

Michiel Alting von Geusau efterträder Nadav Goshen på vd-posten. Foto: Pressbild

Michiel Alting von Geusau tar över som vd för Ultimaker efter Nadav Goshen, som enligt bolaget lämnar för att söka nya utmaningar.

Förra året gick de två företagen Ultimaker och Makerbot samman och Goshen som tidigare varit högsta chef för Makerbot tog då över som vd för det nya bolaget. Nu blir det Michiel Alting von Geusau som får fortsätta den resan. Han har tidigare haft ledande befattningar som omfattat förvärv och sömlös integration av flera företag globalt.

– Jag är hedrad över att bli vd för Ultimaker och att se till att öka användningen av 3D-printing över hela världen. Jag ser fram emot att leda detta innovativa företag med en ljus framtid och branschledande produkter, säger Michiel Alting von Geusau i ett pressuttalande.

Förändringen gäller från och med den 4 september 2023.

Tags: , , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.