Fler kulörer av återvunnet 3D-material

Isac Andersson, vd för Ecorub. Foto: Arkiv/Anja Degerholm

Ecorub utökar sitt sortiment och lanserar nu färgade återvunna material för 3D-printing.

Färgen EcoAdd Blue med gummiblandningen 100 återvunnet. Foto: Ecorub

Återvunna plaster på marknaden är ofta begränsade till svarta färger. För att kunna nå fler potentiella marknader och fler användningsområden lanserar Ecorub sitt återvunna material för 3D-printing, EcoAdd, i flera olika kulörer.

Ecorub skriver i ett pressmeddelande att bolagets långsiktiga samarbete för att ta tillvara industrispill banat väg för denna utveckling av färgade material. Dessa avancerade återvunna material finns nu tillgängliga för användare i hela världen. Företaget erbjuder även färgat återvunnet TPE-material för formsprutning.

– Detta är banbrytande för Ecorub att tillverka fler färgade återvunna alternativ till våra största marknader inom TPE och 3D-printing. Vi fokuserar på samarbeten med stora aktörer för en snabb expansion av materialen på en global marknad, säger Isac Andersson, vd på Ecorub.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.