Formnext-premiär för Prototal: “Kapaciteten är vår styrka”

Claes Sjödahl (till höger) och danska kollegan Flemming Gravesen representerade Prototal Industries på Formnext. Foto: Anja Degerholm

Prototal Industries är en känd aktör på den svenska AM-marknaden, men har även verksamhet i flera europeiska länder. För att sprida sitt namn ytterligare passade företaget på att ställa ut på Formnext-mässan.  

– Det är första gången vi är med och vi vill gärna testa. Det är en samling för hela vår bransch och ett bra tillfälle för oss att visa att vi finns. Dessutom är det en möjlighet att se vad som händer i branschen, säger Claes Sjödahl som är ansvarig för affärsutveckling inom 3D-printing på Prototal i Jönköping.

Han drev tidigare Addema som för ett år sedan förvärvades av Prototal-gruppen och som nu är helt integrerat i bolaget.

Prototal finns förutom på flera platser i Sverige även i Norge, Danmark, Storbritannien, Tyskland och Österrike. Totalt har företaget runt 90 3D-skrivare i sin maskinpark.

– Vi är en servicebyrå med stor kapacitet och det kan passa kunder som vill tillverka lite större volymer. Kapaciteten är vår styrka, säger Claes Sjödahl om budskapet som Prototal vill få ut på mässan.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.