Lostboyslab har flyttat till nytt

Lostboyslab 3D-printfarm med runt 150 maskiner är nu på plats i Löddeköpinge.

Malmöföretaget Lostboyslab har nu blivit ett Löddeköpingsföretag. I mitten av januari gick flyttlasset till nya lokaler med närhet både till E6 och Malmö.

Emil Nielsen, ny vd för Lostboyslab.

– Vi har letat ett tag eftersom vi vill skaffa något eget och kunna bygga upp det. Dessutom bor jag i närheten och min kollega Marcus bor i Lund vilket gör det lättare att kunna åka in och producera på helgerna när det behövs, säger Emil Nielsen på Lostboyslab som nyligen tog över som vd på företaget efter att ha varit produktionschef.

Det har varit snabba ryck. Innan årsskiftet signerades avtalet med Easy Depot i Löddeköpinge, och bara några veckor senare var det alltså dags för flytt. The Industry Sweden, som Lostboyslab delat lokal med i Malmö, blir kvar tills vidare.

De nya lokalerna är på runt 300 kvadratmeter, något mindre än tidigare, men de ska ändå ha plats för hela Lostboyslabs printfarm med runt 150 3D-skrivare.

– Vi har haft turen tidigare att ha väldigt stora lokaler och kunnat bre ut oss, men de nya lokalerna är mer anpassade storleksmässigt till vår verksamhet och passar bra för ändamålet.

Lokalen är i två plan. På bottenvåningen är det produktion med såväl 3D-skrivare som lasergravyr och UV-print samt lageryta för material. På våning två finns utrymme för både produktion och kontor. Fastigheten har solpaneler på taket vilket innebär tillgång till mer grön energi.

Emil Nielsen säger att han inte tror att flytten innebär några större förändringar för kunderna.

– Vi skickar mycket av det vi producerar och vi ligger bara två mil norr om Malmö, så det blir nog ingen större skillnad för kunderna.

Lostboyslab finns numera på Kontorsvägen 16 i Löddeköpinge, mellan Malmö och Landskrona.

Maskinerna kan rulla både natt och dag.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.