Annonsera

Exponera dina produkter eller tjänster på 3dp.se eller i 3dp Nyhetsbrev som utkommer två gånger i veckan till cirka 13 000 prenumeranter.

Det finns ett antal leverantörer och organisationer som med annonspaket möjliggör utgivningen av 3dp.se. De företagens nyheter och installationer bevakas också av redaktionen. Bevakningen, tester etc. görs av redaktionell personal, som inte är involverad i försäljningen av annonser.

Redaktionen kan undantagsvis även skriva om andra än dessa leverantörer. Då är det för att bedömningen gjorts att det är relevant för läsarna.

Ladda ner vårt mediakit här för att ta del av våra priser, format och andra tekniska specifikationer kring annonsering.

Kontakta Daniel Wahlgren för ert intresse av att synas på 3dp.se
daniel.wahlgren@agi.se, +46 (0)76-3178091

VÄLJ ANNONSERING

Content marketing
Företag har möjlighet att publicera artiklar, videos, kundfall, white papers, med mera på 3dp.se. Detta innehåll markeras tydligt med texten ”Sponsrat innehåll”. Det här är alternativet för dig som vill generera leads eller bygga en relation med läsarna. Välj själv om du endast vill publicera på webbplats eller även i vårt nyhetsbrev som kommer ut två gånger i veckan.

3dp.se kan även bistå med produktion/översättning, pris 950 kronor per timme. Priset för content marketing-införande är 15 000 kronor per månad.

STATISTIK
Vår besökarstatistik och annonseringsstatistik hanteras via Google och är således både oberoende och transparent.

 

 

Dela artikeln