Konferenser

konferens_introbild

3dp.se anordnar flera konferenser årligen inom olika branscher. I samarbete med 3dpdanmark och 3dpnorge genomför vi även event i Köpenhamn och Oslo.

AM-Dagen är 3dp.se:s stora årliga konferens om 3d-utskrivna slutprodukter för svenska teknikföretag inom bland annat fordons, flyg- och verkstadsindustri. Fokus ligger på kundfall, materialutveckling, implementering, kvalitetskontroll och forskning. 2019 års upplaga hålls den 5 december på Kistamässan i Stockholm.

3dp Dental är en konferens om dentala konstruktioner som kan 3d-skrivas, intraoral scanning, digitala dentala produktionsflöden och den senaste utvecklingen på området. Målgruppen är tandläkare, tandtekniker, dentallabb, ortodontispecialister, samt tjänstemän inom landsting.
2018 års upplaga hålls den 16 oktober på Kistamässan i Stockholm.

3dp School är vår senaste heldagskonferens för lärare och IT-pedagoger i grund- och gymnasieskola. Här visar vi på ett tydligt och konkret sätt hur pedagoger kan använda 3d-skrivare och digitala verktyg för att boosta elevernas IT-kompetens och förståelse för digitalisering. 2018 års upplaga hålls den 16 augusti på Kistamässan i Stockholm.

3D-Dagen är en helt ny konferens på strategisk nivå med syfte att leverera matnyttig omvärldsbevakning och relevant beslutsunderlag. Målgruppen är beslutsfattare inom privat och offentlig sektor. Hålls den 24 november på Kistamässan i Stockholm.

3dp MedTech är en konferens om hur 3d-skrivare idag och imorgon används inom vårdsektorer som ortopedi, implantat, kirurgi och plastikkirurgi. Vi samlar landets främsta experter inom dessa områden. Målgruppen är läkare, forskare, tjänstemän inom landsting och universitetsanställda. Hålls den 4 maj på Kistamässan i Stockholm.

3dp Build är vår heldagskonferens för arkitektur- och byggbranschen. Svenska och internationella experter förklarar hur 3d-skrivarteknik kan användas till allt från enklare modeller till fullskaliga huskomponenter. Dessutom får du insikt i den viktigaste forskningen inom material och applikationer. Hålls den 20 april 2016 på 7A Centralen i centrala Stockholm.

3dp Fashion är en heldagskonferens för svensk modeindustri om hur 3d-skrivare kan användas för att personalisera mode- och livsstilsprodukter samt för att få hållbar ekonomi ner till enstycksproduktion. Målgrupp är företag inom mode-, sko-, textil- och smyckesindustri. Hålls den 12 oktober på Berns i Stockholm.

I Norge arrangerar vi 3dp-Dagen Norge den 20 september i samarbete med Easyfairs industrimässa Advanced Engineering. Mot bakgrund av hur norsk industri är strukturerad, fokuserar vi på att visa hur norska tillverkningsföretag inom olika vertikaler kan använda 3d-skrivare för applikationer som prototyper, verktyg och slutprodukter.

I Danmark arrangerade vi vårt första event, 3dp-Dagen Danmark, den 29 mars 2017. 3dp-Dagen är en heldagskonferens med fokus på nyttan med 3d-skrivarteknik i dansk industriproduktion.

Sponsorskap
Är du intresserad av att sponsra någon av våra konferenser? Det är ett unikt tillfälle att nå nya målgrupper. Kontakta vår försäljningschef, Daniel Wahlgren, daniel.wahlgren@agi.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela artikeln