Arcam expanderar och får ny USA-vd

arcam_maskinhall

Den svenska 3d-printertillverkaren Arcam utökar nu sin verksamhet i USA med en ny anläggning för försäljning och service. Den kommer att ligga i Woburn, utanför Boston. Dessutom har man nu fått en USA-vd på plats i form av Saeed Pirooz.

Arcam Cad to Metal, som det amerikanska bolaget heter, har varit verksamt sedan 2005. Den nya enheten i Boston kommer att understödja det snabbt växande företaget, menar man. Några av de större amerikanska kunderna är Pratt & Whitney, General Electric, CalRam och Medical Modeling.

– Vi är entusiastiska över detta viktiga led i att stärka vår närvaro i USA och vi välkomnar samtidigt Saeed till vårt globala team, säger Magnus René, Arcams vd. Saeed har en gedigen erfarenhet av ledarskap i teknikbranschen.

– Med vår infrastruktur och kunniga team är vi redo att stödja kunder i USA, säger Saeed Pirooz, vd, Arcam Cad to Metal. Jag ser fram emot fortsatt tillväxt i Nordamerika.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.