Canons 3d-skrivarverksamhet i hela Europa

Canon är nu återförsäljare för 3D Systems i hela Europa.

Canon är nu återförsäljare för 3D Systems i hela Europa.

Canon kommer att börja erbjuda 3d-utskrifter på samtliga europeiska marknader. Företaget inledde affärsområdet i mars förra året på ett begränsat antal marknader och tar nu steget fullt ut i hela Europa.

Ett stigande intresse för innovativ teknik har medfört stor tillväxt av 3d‑utskriftslösningar på Canons viktigaste marknader, menar företaget. I företagets tjänster ingår även konsulttjänster, support och handledning.

Några av de områden där företaget är mest verksamma med 3d-skrivarteknik är AEC (Architecture, Engineering and Construction), prototyper och tillverkning.

Canon har en egenutvecklad 3d-skrivare under utveckling och samarbetar med 3D Systems och deras kompletta produktportfölj.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Industrimässa flyttar till nätet

Elmia Subcontractor Connect 2020. Så heter Elmias nya digitala mötesplats som ska äga rum 10–13 november, istället för industrimässan Elmia Subcontractor. – Det finns ett stort behov och en stark önskan bland våra utställare och besökare att träffas, säger Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Publicerat av: