Swerea-forskare prisas för additivt arbete

annika_strondl_2016

Annika Strondl på Swerea KIMAB har tilldelats 2016 års Lagneborgspris. Hon får priset för att hon på ett förnämligt sätt tagit ansvar för att bygga Arenan, en nationell plattform för samarbete inom additiv tillverkning.

Swedish Arena for Additive Manufacturing of Metals” har intressenter från pulverindustri, 3d-skrivartillverkare, verkstadsindustri, akademi, Jernkontoret och institut. Verksamheten inom pulvergruppen har i och med detta vitaliserats och förväntas växa genom satsningen på additiv tillverkning.

Annika är med sitt teknikkunnande, sitt visionära tänk och inspirerande sätt en god förebild i skapandet av samverkan och samarbete tvärs funktioner och grupper, heter det i motiveringen.

Lagneborgspriset delas ut en gång årligen till en eller flera som på särskilt förtjänstfullt sätt, genom goda presentationer eller resultat, bidragit till att Swerea KIMAB:s position förbättrats eller verksamheten utvecklats. Perissumman är på 30 000 kronor.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.