Ska lyfta branschinnovationer

Redaktionen på 3D Printing Industry-webbplatsen tillsammans med förra årets prisvinnare på scenen. Foto: 3D Printing Industry

Redaktionen på 3D Printing Industry-webbplatsen tillsammans med förra årets prisvinnare. Foto: 3D Printing Industry

3D Printing Industry Awards är tillbaka för fjärde året. Här ska företag som arbetar med additiv tillverkning prisas i tjugo kategorier.

Webbplatsen 3D Printing Industry arrangerar för fjärde gången 3D Printing Industry Awards för den additiva tillverkningsbranschen.

I ett första steg finns det möjlighet att nominera företag i tjugo kategorier, bland annat årets start-up, årets innovation och årets flyg- eller fordonstillämpning. Under en tioveckors period röstar sedan allmänheten fram vinnarna, som presenteras vid en prisgala i London den 28 maj 2020.

Här hittar du mer information om vinnarna 2019.

Källa: 3dprintingindustry.com

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Prototal materialtestar för fullt

För två månader sedan installerade Prototal två nya 3d-skrivare från HP. Samtidigt släppte de nyheten om ökade ordrar av medicintekniska delar. Nu provkör de material och berättar mer om hur produktionen ser ut i dag.

Publicerat av: 

Swerim: “Brist på standarder”

Standardiseringar behövs för fortsatt tillväxt inom additiv tillverkning av metall. Det visar en ny kartläggning som bland annat forskningsinstitutet Swerim varit med och tagit fram. 

Publicerat av: 

Printad vävnad direkt i patienten

Ett amerikanskt forskarteam har utvecklat en teknik för att 3d-printa vävnad direkt i patienten. Denna teknik ska enligt forskarna kunna minska infektioner i samband med operationer.

Publicerat av: 

“Vi kände ett samhällsansvar”

Umeå universitet levererar 2 000 visirhållare till Socialtjänsten i kommunen.
– Det är fascinerande att se hur engagerade folk blir och vilken vilja det finns att lösa problemen när man ställs inför en sådan här situation, säger Madelen Bodin, föreståndare för Curiosum.

Publicerat av: 

EOS: “Tre lärdomar från coronakrisen”

Den rådande coronapandemin har skakat vårt samhälle, men situationen ger oss också insikt i hur teknik och samarbete kan göra skillnad, menar Markus Glasser på EOS som listat tre viktiga lärdomar om 3d-printing i samband med coronakrisen.

Publicerat av: 

HP släpper nytt material

HP släpper ett nytt polypropen-material och tillkännager samtidigt nya partnerskap. Enligt företaget lämpar det nya materialet sig väl för fordon- konsument-, industri- och medicinsk sektor.

Publicerat av: