Ska lyfta branschinnovationer

Redaktionen på 3D Printing Industry-webbplatsen tillsammans med förra årets prisvinnare på scenen. Foto: 3D Printing Industry

Redaktionen på 3D Printing Industry-webbplatsen tillsammans med förra årets prisvinnare. Foto: 3D Printing Industry

3D Printing Industry Awards är tillbaka för fjärde året. Här ska företag som arbetar med additiv tillverkning prisas i tjugo kategorier.

Webbplatsen 3D Printing Industry arrangerar för fjärde gången 3D Printing Industry Awards för den additiva tillverkningsbranschen.

I ett första steg finns det möjlighet att nominera företag i tjugo kategorier, bland annat årets start-up, årets innovation och årets flyg- eller fordonstillämpning. Under en tioveckors period röstar sedan allmänheten fram vinnarna, som presenteras vid en prisgala i London den 28 maj 2020.

Här hittar du mer information om vinnarna 2019.

Källa: 3dprintingindustry.com

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Arcam och GE Additive visar upp nytt produktionscenter

Arcam och GE Additive sätter nu sitt märke på kartan med ett helt nytt produktionscenter i Göteborg. Den 20 februari invigdes centret samtidigt som företagen avslöjade en väntad femfaldig tillväxt de kommande fem till tio åren.

Publicerat av: 

BLB fortsätter att expandera 

3d-skrivarutvecklaren BLB Industries har planer på att expandera verksamheten ytterligare under 2020. Det gäller både sitt nätverk av samarbetspartners men också internt.  

Publicerat av: 

PLM breddar produktportföljen

PLM Group adderar Dyemansions system för efterbehandling av additivt tillverkade komponenter till produktportföljen. – Vårt mål är att skapa effektiva lösningar för alla behov i branschen, säger Gøran Jenssen, Business Unit Manager för 3d-printing på PLM Group.

Publicerat av: 

Tacklar frågan om driftstopp

Underhållsmässan i Göteborg ska ta grepp om två tekniker som kan minska risken för oplanerade driftstopp är sensorteknik och additiv tillverkning. – Det här är tekniker som utvecklas i snabb takt, säger Sten Farre, forskningsingenjör på Rise.

Publicerat av: 

Ford 3d-printar säkra muttrar

Med hjälp av 3d-skrivartillverkaren EOS har biljätten Ford hittat en lösning för att tillverka unika fälgmuttrar. Förhoppningen är att minska antal stölder av fälgar.

Publicerat av: 

Addema: ”Vi fortsätter expandera”

Den Jönköpingsbaserade servicebyrån Addema planerar att fortsätta expandera under 2020, likt tidigare år. – Vi ser att 2020 har börjat väldigt bra, säger Claes Sjödahl på Addema.

Publicerat av: